My Guests

Thursday, April 22, 2010

BbQ--->>Happening

Akak2 yang cun
Event BBq yang spontan...
Semalam aku,geng CSB5Ka and budak EE part6 bergumbira untuk kali terakhir..huhu
Tp papepun bbq yang spontan ni telah mencipta satu kenangan indah wat kami semua..

Kenapa bbq spontan?korang mesti pelikkan?
Sebenarnya ktorang dah plan bbq event ni dari awal2..tp semua orang wat xtau je...so ktorang pk event ni cancel lah..
Tp tah kenapa pada 22hb semuanye menjadi kelam kabut..

Bangun tido kul 12...
Then een n Kay bincang2-->>listkan senarai bahan yang perlu dibeli..
Kul 2 pinjam kete emy-->>beli barang..
kul 4 lebih masak2..perap ayam n sotong, dan goreng nasi..
Kul 8.30 gerak ke tepi pantai tuk BBq...
That our BBQ event..


Bakar sambil Makan... :P

Kakjune n KakKema Suke layan adik2 ni

Sepanjang BBQ tu mmg happening...bbq antara akak2 n adik2..
Semua makanan hbs..dan orang yang paling banyak makan adalah Omar@ Mokh Tar..hehe..
Lepas makan, semua bergambar...

Buat gaya masing2...

Lompat tinggi2...aku yang snap..hehe

Last skali time nak balik leh lak adik aku (Are Qir) cakap ' my sis i Luv u'..
Isk..suke timbulkan kontreversi...
Pape pun..Luv 2..hahaha..

That All... Salam Perpisahan... ~ I'm Gonna Miz u All

1 KomeN tuK CerRaseRrA:

Ahmad Albab said...

miss this moment a lot b...

Post a Comment